Feber och utökat hemskydd

Jag kände lite redan innan jag gick på semester att det var en ny infektion på gång och eftersom febern ökade på så drog jag igång en ny antibiotika-kur. Tror toppen var igår så nu börjar medikamenterna nog kicka in (fjärde dygnet, preciiiis som tidigare gånger). Tydlig Déjà vu. 🙂

Nåväl. För ett bra tag sedan beställde jag nya pinaler för att utöka hemskyddet lite men leveransen var trög på grund av det rådande läget med brister av elektronikkompnenter så de ramlade in nu som först. Det passade i och för sig ganska bra att pilla med när man är lite hängig.

Jag beställde sex kameror med bra upplösning och bra ”mörkerseende” som klarar utomhusmiljö, samt en inspelningsenhet för upp till åtta kameror. Jag hade två kameror sedan tidigare i larmsystemet så nu har jag full bestyckning av inspelningsenheten som täcker de delar jag vill ha övervakning på.

Det var lite pill att bestämma hur man vill att allt ska lira och sedan konfigurera det tillsammans med en smidig app i mobilen men det blev bra tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *