Yeehaaaaah!

När Julia red förra gången hände något märkligt. Vi hölls där och ryktade och höll på med…en massa saker…när plötsligt min kropp släppte det den höll på med, med bestämda steg gick fram till instruktören, och ur munnen kunde jag mäkta förvånad höra en mening komma:

– Jag anmäler mig till ”prova-på-ridningen” på fredag.

Ja, jisses. Det var bara att verkställa manövern, så idag åkte Julia och jag till stallet igen. 22-åriga Dick Tracey a.k.a. ”DT” och jag stod och blängde på varandra ett tag sedan var det bara att kasta sig (nåja!) upp i sadeln. Ridningen gick ganska bra förutom att han hade lite problem med prostatan och ville stanna och torrkissa med jämna mellanrum men gubbar emellan gjorde det inget. Sporrar och lasso skulle vi dock inte ha första gången av någon okänd anledning men det tar vi nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *