Behandling dag 116

Sådär ja! Idag har jag varit och fått åttonde och sista behandlingen med monoklonala antikroppar och därmed är hela sommarens och höstens behandling klar. Gött!

Idag kom min behandlande läkare in en stund och pratade lite om mina värden och hur planen nu ser ut. Alla värden vad gäller blodstatus har i princip normaliserats så behandlingen anses som helt lyckad.

Övriga prover ser också bra ut. Den kraftiga infektionen jag hade för en tid sedan är helt borta med hjälp av antibiotikan. Det finns dock tecken på en mindre inflammation vad det verkar men inget oroande. Den skulle mycket väl kunna vara behandlingsrelaterad (jag hade ju inte så lite problem med inflammationer i lederna i somras…) så planen är nu att låta kroppen och immunsystemet återhämta sig en tid och vi kommer bara ta prover varannan månad framöver för att hålla koll på om något skulle förändras.

Jag gillar’t!

#fuckcancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *