Pianosväng

Jag har ju missat att blogga om att Åsa och jag tog en ”må-bra-helg” i Motala för ett litet tag sedan. Inslag av hotell, restaurangbesök och musikupplevelse i form av ”The Pianokings”. En kvartett med kompband som turnerar under april månad för andra året i rad och som kör gamla godingar av Jerry Lee Lewis, Little Richard och Fats Domino.

Med den äran 🙂

Det är Jerry ”Lee” Carlson, med ett spel som näst intill framstår som övermänskigt som har med sig Emilio Walter, 16-åringen som hanterar ett klaviatur som en … jag vet inte vad, inte helt okände Henrik ”Elvis” Åberg, med en röst som gör det omöjligt att skilja från The King när det begav sig och sist men inte minst, ingen mindre än den nu framlidne Jerry Lee Lewis syster Linda Gail Lewis som tidvis spelede mer med högerfoten på klaviatutet än händerna… jisses, hon är ju ändå 75 fyllda.

Om det var bra? Joo, vars! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *