Nya utevoljärer – del 1

När hälsan är på topp är det nästan alltid projekt på gång. I år tänkte jag – förutom tråkiga saker som att byta fönster t.ex. – bygga nya utevoljärer till fågelhuset. De gamla var ganska murkna på sina ställen efter alla år så näten hade det svårt att hålla sig på plats. Det är ju ganska dumt när man ska hålla fåglar.

Den Norra voljären är nu riven och bortforslad till tippen och jag har schaktat lite med traktorn så jag kan lägga nytt nät i backen för att råttsäkra.

Jag kommer även passa på att rusta upp ytterväggen lite för den är … ganska krasslig på sina ställen. Det blir sannolikt även en passage in i marknivå också för det blir nog att skaffa lite Vaktlar igen och dom vill ju gå ut och in efter behag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *