Cypern 2023

Nu är vi hemma igen efter en semestervecka på Cypern.

Efter år av pandemi och behandlingar med sjukskrivningar var det ganska najs att komma iväg igen. Denna gång blev det till Protaras på Cypern och det var definitivt topp två av de charterresor vi varit iväg på. Kanske den bästa.

Protaras var inte alls så ”charter-hysterisk” utan lite lagom lugnt. Inga inkastare till restaurangerna, välstädat utan sopor i var och varannan gränd och inga krims-krams-stånd utmed beachen.

Hotellet låg perfekt till med ett stenkast från beachen så man kunde altinera pool-bad med havsbad. Ett kristallklart vatten och fin-fin sand. Vi bodde i en tvårumslägenhet som var ganska nyrenoverad så allt var fräscht. Sol och 30-35°C alla dagar kan man ju inte klaga på.

Som vanligt blev det en slapp-resa med mycket bad och så lite strosande på kvällarna. Några restaurangbesök blev det förstås och så var vi ute med båt och kollade in grottor och badade bland havssköldpaddor.

Ja, allt var najs helt enkelt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *