Ett återbesök

Idag var det dags för årligt återbesök på Hematologen för uppföljning efter behandlingen 2021. Jag har fått en ny läkare igen men hon verkade riktigt bra så nu hoppas jag man får behålla henne ett tag…

Vi gick bl.a. igenom de svar på flödescytometi-proverna jag inte fått ta del av sedan september förra året (vilket var ett administrativt misstag).

Både de och de vanliga blodproverna ser fortsatt bra ut så det finns inga tecken på något återfall eller annat som kräver någon åtgärd. Varken för leukemin jag fick för över 23 år sedan, eller den nya varianten som utvecklades efter senaste behandlingen. Båda är i remission. Yay!

Fortsatta provtagningar var tredje månad och nu ska hon ringa efter varje så att inga svar missas att publiceras i journalen åtkomlig av patienten. 🙂

#fuckcancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *