En arbetsdag och investeringsfundering

Idag blev det en arbetsdag hemma. Jag har skrapat färg, bytt lite murket foder och sprutmålat baksidan av garaget. Vi passar på nu innan vi ställer tillbaka alla pinaler som röjdes undan inför solpanelsmontaget i vintras.

Åsa har fixat med altanen, oljat tralldäcket och trädgårdsmöblerna så nu är de äntligen ute från sin vinterförvaring.

Gräset är även premiärklippt idag och som vanligt är det ju en stund för att filosofera och fundera på stort som smått. Idag väcktes tanken på om vi inte skulle investera i en ny trädgårdstraktor. MTD:n har hängt med sedan 2004 och har varit fantastisk men har börjat tappa allt mer ork i hydrostaten. Ventilspelen ändras också lite för ofta så kompressionen blir på tok för hög så den blir svårstartad med bara batteriet när den är kall.

Ett upplägg skulle ju kunna vara att köpa en ny och helrenovera MTD:n för att sedan avyttra den eller ha kvar den till gruskrattning et.c. Funderar lite på om man skulle gå på en Husqvarna denna gång. En TS112 eller TS114 skulle nog passa bra tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *