Nya utevoljärer – del 15 och grillkalas

Långtidsprojektet med att bygga nya utevoljärer blev ju inte riktigt klart förra året. Med bra väder och ledig helg så passar det bra att återuppta det jobbet. Lite småpill igår och i dag har vi bosat till en trädgårdsdamm i värmen. Att konka på alla stenar får räknas som veckans styrkepass. 🙂

Dammen blev något större än tidigare och på annan plats. Annars samma upplägg med mycket grunda partier och ett litet vattenfall för fågelbad. Jag vet att det uppskattas. Nu återstår det att finlira lite och sedan börja sätta nät.

Igår bjöd tjejerna släkten på lite grillkalas på kvällskvisten eftersom de nyligen har fyllt år. Tur med vädret och uppskattade presenter betyder en bra kväll.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *