Behandling dag 53

Yes! Nu går jag snart in på sista veckan av åtta med tablettbehandlingen med det målsökande preparatet. Jag är fortfarande lite trött och hängig med sjukdomskänsla mellan varven men biverkningarna i form av ledsmärtorna har i princip helt klingat av så jag behöver inte ta några Ipren eller Panodil över huvud taget och det gör ju det hela klart bättre. Aptiten går även lite upp och ned men -5,5 kg på vågen gör nog ingen skada… 🙂

I och med att senaste benmärgsprovet såg så bra ut så anser man nu att sommarens behandling är lyckad och specialisterna i Linköping har nu lämnat tillbaka till min ordinarie hematologklinik i Motala som kommer hantera fortsättningen.

Nästa vecka är det dags för vanliga blodprover och det ska bli intressant att se om Hb:t har stigit något sedan jag började med järntillskottet. Om det inte är några konstigheter med proverna blir det även den femte behandlingen med monoklonala antikroppar på torsdag.

Efter det planeras det för ett återbesök och då får jag säkert reda på när och om jag ska ha flera infusioner av monoklonala antikroppar och hur det blir med eventuell underhållsbehandling för att minimera risken för återfall.

Det ser bra ut nu. Jag gillar´t!

#fuckcancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *