Dags för kontrollbesiktning

Sedan behandlingen avslutades i mitten av november har jag till och från haft lite feber- och sjukdomskänsla vissa dagar och även haft ordentliga nattsvettningar ibland. Tempen har bara varit lite förhöjd och med lite febernedsättande har symptomen försvunnit så det har inte varit några problem att arbeta.

Senaste dagarna har det dock varit mer ihållande med lite högre temp så idag har jag varit på vårdcentralen och tagit en hel drös med blodprover och på tisdag nästa vecka är ett läkarbesök hos hematologen inbokat.

Det finns viss misstanke att behandlingen jag fick påverkade en speciell del av immunförsvaret och då kan det bli aktuellt med lite tillskott via dropp men vi får väl se vad proverna visar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *