En sen julklapp

Å se där ja, man tackar!

Nissarna kom förbi med en lite försenad julklapp i form av ett digitalt mikroskop. Det var ju rackarns bra för det har jag ju saknat – att löda ytmonterade komponenter blir inte lättare med åldern precis …

Det verkar vara en ganska trevlig manick vid en första anblick.

Optiska prestanda är ok för prislappen och vill man inte använda den medföljande displayen går det fint att blåsa upp bilden på en 1080p-skärm via HDMI. Möjlighet finns att spara bilder eller videos på minneskort, alternativt direkt på dator via USB. En fjärrkontroll följer med många funktioner som gör det smidigt att kontrollera utan att behöva använda skärmens knappar eller menyer.

Vill man ha mer ”lull-lull” finns ett PC-program med en mängd funktioner för inspektion med mått- och mätfunktioner m.m.

Vem vet, nissarna hade kanske kollat på lite omdömen från andra användare? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *