Elexandra del 17

Det lilla elektronikprojektet jag påbörjade för ett bra tag sedan knallar på lite då och då. Det mesta i den generella delen av mjukvaran (som kan återanvändas i kommande tillämpningar) är i princip klar förutom WiFi som jag ska ge mig på vartefter. Kresten är testad men det ska ju finnas någon enhet i nätverket som ska logga data i en databas också och det är inget man gör på en kväll…

Jag tog dock en mellanstickare för att fixa lite småmissar och diverse förbättringar i hårdvaran. Igår blev jag klar så nu ligger det en beställing i Kina på fem nya kort som beräknas ramla in om ett tag.

Det blev bland annat lite kraftigare MOSFET:ar till ventilstyrningarna eftersom jag hade fuskat lite med effekt-/temperaturberäkningarna så de blev lite onödigt varma. Ingen större fara men jag vill inte ha kylflänsar just där de är placerade.

Nu blir det att gå igenom alla komponenter för att se hur mycket man har hemma och hur mycket som måste beställas till nya omgången kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *