Vilken följetong…

Ja, vilken rackarns följetong detta verkar vara. I torsdags kväll började jag känna mig krasslig och småfebrig igen. Det blev sedan exakt samma visa som tidigare gånger med sjukdomskänsla, feber och svettiga nätter men inga andra symptom. Febern är dock lägre än tidigare så det verkar som immunförsvaret håller emot liiiite bättre nu i alla fall.

Hur som helst så visade nya prover förhöjda infektionsparametrar igen så det blev att börja med en ny antibiotikakur idag och nästa vecka blir det någon form av utredning tillsammans med US i Linköping för att försöka ta reda på var infektionen sitter och på vilket sätt immunförsvaret är försvagat efter behandlingen förra året.

Det ser jag fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *