En utredning

Nu har utredningen av mitt immunförsvar dragit igång. Den utförs av Hematologen på US i Linköping och idag har jag varit och tagit en mängd blodprover och sedan gjort ett nytt benmärgsprov. Både aspirat av lite märg som sugs ut ur höftbenet och biopsi i form av en liten mask som borras ut med handkraft.

Biopsin ska analyseras i Linköping, blod och märgaspirat i speciallabb i Tyskland. Provsvaren skulle visst vara klara om knappt en vecka om det går bra och då ska man försöka förstå om det bara är immunförsvaret som har reagerat på behandlingen i höstas eller om det blivit någon förändring/skada som måste behandlas på något sätt. Vi får se.

Nu får det bli en panodil och horisontalläge en stund för jag hade samma läkare som utförde provtagningen förrförra gången och jag är helt övertygad om att han är väldigt snål med bedövningsmedlet den rackarn …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *